Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Dil Projesi’nin son toplantısı Aksaray’da gerçekleşti

AB Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, akademisyenlerin iletişimsel dil becerilerinin geliştirilmesine yönelik dil projesinin son toplantısı Aksaray’da gerçekleştirildi..

Dil Projesi’nin son toplantısı Aksaray’da gerçekleşti
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2015 13:31

Toplantıya, proje ortağı ülkeler olan İngiltere, Macaristan ve İtalya’dan akademisyenlerin yanı sıra Aksaray Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi temsilcileri de iştirak etti. Toplantıda, akademisyenlerin dil öğrenimlerine katkı sağlaması için oluşturulan internet sitesinin son durumu görüşüldü. İnternet sitesi, akademisyenlerin dil konusunda yaşadıkları sorunları giderme, eksikleri tamamlama ve seviyelerini ölçme imkânı sunuyor. 2014 yılında başlayan proje kapsamında, proje ortağı tüm ülkelerde çeşitli toplantılar yapılmış ve sistemin detayları şekillendirilmişti. Aksaray’da gerçekleştirilen son toplantıda ise, projenin genel bir tanıtımı yapıldı. Artık www.real-english.org internet sitesine girenler, İngilizcelerini online olarak geliştirebilecekler. Proje toplantısında ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, projenin son derece verimli olduğunu söyledi ve çalışmalarda emeği geçenleri kutladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.