Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

‘Diriliş Buluşmaları’na Aksaray’dan yoğun ilgi

Konya’da düzenlenecek “Diriliş Buluşmaları”na Aksaray’dan bin 50 kişinin katılacağı bildirildi..

‘Diriliş Buluşmaları’na Aksaray’dan yoğun ilgi
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2016 01:06

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Konya’da yarın düzenlenecek “Diriliş Buluşmaları’na Aksaray’dan bin 50 kişi katılacaklarını belirtti.

“Diriliş Buluşmaları”nın İHH Genel merkezi tarafından düzenlendiğini anımsatan Özkan, “İHH Genel Merkezi’miz bu organizasyonu belli büyüklükteki vilayetlerde düzenliyor. Biz de Aksaray İHH olarak, Konya’daki kongre salonunda düzenlenen konferansa katılacağız. Aksaray’dan konferansa yoğun bir ilginin olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

Bu tür organizasyonların Müslümanlar için çok önemli olduğunu dile getiren Özkan, şunları anlattı:

“Özellikle son zamanlarda Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara şahitlik ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için şer odaklarına karşı hep birlikte olmalıyız. Bu yüzden bu tür organizasyonlar çok önemli. Bu tür etkinliklerde söz alan toplumumuzun kanaat önderleri, vahdet bilinciyle çocuklarımızı bilgilendiriyor. Bilgilenen çocuklarımız ve kardeşlerimiz, şer odaklarının oyunlarına yenik düşmüyor. Konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.