Dolar 32,3665
Euro 34,7945
Altın 2.394,36
BİST 10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Dizüstü Bilgisayar Gibi Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung geçtiğimiz sene Ağustos ayında gerçekleştirdiği UNPACKED etkinliğinde tablet ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Galaxy Tab S7 Plus’ı …

Dizüstü Bilgisayar Gibi Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Plus
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2021 15:12

Samsung geçtiğimiz sene Ağustos ayında gerçekleştirdiği UNPACKED etkinliğinde tablet ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Galaxy Tab S7 Plus’ı tanıtmıştı. Klavye dayanaklı kılıfı, dev ekranı ve teknik özellikleriyle tablet sınıfının en güçlü üyelerinden biri haline gelen Galaxy Tab S7 Plus, dizüstü bilgisayarların yerini alabilecek bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Tabletlerin tekrar yükselişe geçtiği bu devirde Android tabletler ortasında en âlâ aygıtlardan biri olmayı başaran Galaxy Tab S7 Plus, Samsung’un tüm aygıtlarında görmeye alıştığımız Muhteşem AMOLED ekranla karşımıza çıkmıştı ve hem S Pen hem de klavye takviyeli kullanım sırasında hayli başarılı bir performans sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus neler sunuyor?

blank

Üstte da bahsettiğimiz üzere Galaxy Tab S7 Plus, Harika AMOLED ekran ile geliyor. 12,4 inç’lik bu ekran 1752 x 2800 piksel ve 120 Hz yenileme suratına sahip. Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ işlemciden güç alan tablet, 8 GB’lik RAM ile karşımıza çıkıyor.

10.090 mAh’lık bataryasıyla günlük kullanımlarda epeyce başarılı bir şarj performansı sunan Galaxy Tab S7 Plus, süratli şarj takviyesine de sahip. Birebir vakitte üzerinde 4 AKG imzalı hoparlör ile gelen tablet, genel tablet performanslarına kıyasla sunduğu ses performansıyla da beğeni topluyor.

Galaxy Tab S7 Plus, kutusundan S Pen’i ile birlikte çıkıyor. 120 Hz yenileme suratına sahip ekranda akıcılık S Pen kullanımı ile daha dikkat cazibeli hale geliyor. Galaxy Tab S7 ile birlikte gelmeyen şey ise klavye takviyeli kılıfı ve bu kılıfın tek başına 2.500 TL’lik bir fiyatı var. Aygıtın fiyatı ise 7.700 TL ve tabletten şimdiye kadar bahsettiğimiz, dizüstü bilgisayar tecrübesine yaklaştıran haliyle randıman almak isteyenlerin 10.200 TL üzere bir sayısı gözden çıkarması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.