Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Doğal-Doğal adlı işyeri dualarla hizmete açıldı

Aksaray’da yeni açılan işyerleri zincirine yeni bir halka daha eklendi. Ereğlikapı Mahallesinde Murat Soydan’a ait Doğal-Doğal adlı gıda ürünleri satan işyeri dualarla hizmete açıldı.

Doğal-Doğal adlı işyeri dualarla hizmete açıldı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2017 00:23

Aksaray’da yeni açılan işyerleri zincirine yeni bir halka daha eklendi. Ereğlikapı Mahallesinde Murat Soydan’a ait Doğal-Doğal adlı gıda ürünleri satan işyeri dualarla hizmete açıldı.

İşyerinin açılışına Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Hükümetin KOSGEB desteği ile vatandaşlara yeni işyeri açma imkânı sağladığını belirterek şunları söyledi.

“Burasıda aynı zaman da KOSGEB’in desteği ile açılacak bir dükkân Türkiye de işsizlik oranının yüksek olduğu söyleniyor. Herkes gözünü devlet kapısına dikmiş vaziyette. Oysa böyle yatırımlar hem istihdamı hem de ticareti canlandırıyor. Devletimizde bu tür işletmelere destek veriyor. Bunun herkese örnek olmasını tavsiye ediyorum. Çünkü hem çok sermaye gerektirmeyen hem bir meşgale hem de bir rızık temini için güzel bir imkân. İnsanlara faydalı bir şey sunuyor. Ticaretin rızkın onda dokuzu sonuçta ticaret ve cesaret işidir derler Murat Soydan kardeşimizi bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Dükkânı açmakta bir nedeni bir ihtiyaçtan kaynaklandığı, hasta bir çocuğuna bu tür ürünleri bulmaktan zorlandığı için bu tür ihtiyacı olan insanlara da yardım etmek istiyor. Bu işletmenin hayırlara vesile olmasını istiyoruz. İnşallah bol bereketli kazançlı ve faydalı olur Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah”

Yapılan konuşmanın ardından dualar edildi. Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Hayırlı uğurlu olması dileğiyle işyerinin kurdelesini keserek hizmete sundular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.