Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

DSC Gazi Kişisel Gelişim Merkezi Programı İçin Geri Sayım

Google Developer Student Clubs (DSC) Gazi tarafından, 2-3-4 Mart tarihlerinde 19.30 ila 22.30 saatleri arasında katılımcıların, alanında uzman …

DSC Gazi Kişisel Gelişim Merkezi Programı İçin Geri Sayım
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2021 19:00

Google Developer Student Clubs (DSC) Gazi tarafından, 2-3-4 Mart tarihlerinde 19.30 ila 22.30 saatleri arasında katılımcıların, alanında uzman kişilerin konuşmaları ile farkındalığını artırıp hayatına yeniden yön verebileceği Kişisel Gelişim Merkezi Programı’na kayıt olmak için son gün 1 Mart (bugün).

Her bir oturum için ayrı ayrı katılım belgesinin verileceği programda liderlik konusunda Tuğba Özdenal, zaman yönetimi konusunda Perçin İmrek, kriz yönetimi konusunda Devrim Ersöz, etkili iletişim konusunda Adem Karafilik, sürdürülebilir motivasyon konusunda İzzet Memi, kişisel farkındalık konusunda Serhan Yılmaz, imaj yönetimi konusunda Gürol Salman, stres yönetimi konusunda Nazlı Baç, kariyer planlama konusunda Aslı Cevahir Arabacı Keleşabdioğlu katılımcıların karşısına çıkacak.

3 günlük program süresinde her gün 3 oturum, toplam 9 oturum gerçekleştirilecek. Her oturum 50 dakika sürecek ve oturumlar arası 10 dakika mola verilecek. 9 oturumdan en az 7’sine katılanlara her oturum için ayrı olmak üzere isme özel katılım belgesi sunulacak.Bu nedenle her oturumda katılımcılara birer yoklama formu sunulacak.
DSC Gazi tarafından düzenlenecek Kişisel Gelişim Merkezi Programı hakkında daha fazla bilgi almak için gazidsc.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca etkinliğe kayıt olmak için buradaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.