Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ecdadımızın büyük fedakârlık ve mücadelesinin adıdır Çanakkale

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümü münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı..

Ecdadımızın büyük fedakârlık ve mücadelesinin adıdır Çanakkale
Aksaray Anadolu AŞ
17 Mart 2016 20:38

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümü münasebetiyle yazılı yaptığı basın açıklamasında:

“Elde edilen büyük zaferin Türk tarihinin altın sayfalarından birisi olduğunu belirten karatay, “Bu zaferle dünyanın seyri değişmiş ve Türk Milleti bağımsızlığının ve vatan sevgisinin ne denli büyük olduğunu tüm dünyaya vurgulamıştır” dedi.

Metrekareye binlerce merminin yağdığı Çanakkale’de yazılan destanın birkaç cümleyle ifade edilemeyeceğini kaydeden Abdulkadir Karatay, “Bu Büyük zaferin çok daha iyi anlaşılması, yüreklerde ve kalplerde hissedilmesi en önemli noktadır. Ecdadımızın büyük fedakârlık ve mücadelesi ile ‘bizim olan vatan’ı bizlerde artık en yüksek seviyelere getirmek durumundayız. Ekonomik, sosyal, siyasal ve dış ilişkiler anlamında tarihi öneme haiz dönemler geçiren Ülkemizi dünyanın en iyi ülkeleri arasına yükseltme sevdamız böyle müstesna günlerde biraz daha alevlenmektedir.

Çanakkale Zaferinnin 101’nci yıldönümü vesilesiyle, savaşta yer alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakâr milletimizi; minnet, saygı ve şükranla anıyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.