Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Efor Kavşağı civarındaki esnafların sıkıntısı giderilmeli!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olarak Efor Bölgesindeki işletmeler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan, alt geçit süreci boyunca karşılaşmış oldukları ekonomik sorunlardan dolayı destek beklediklerini iletti.

Efor Kavşağı civarındaki esnafların sıkıntısı giderilmeli!
Aksaray Anadolu AŞ
24 Aralık 2017 11:58

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olarak Efor Bölgesindeki işletmeler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan, alt geçit süreci boyunca karşılaşmış oldukları ekonomik sorunlardan dolayı destek beklediklerini iletti.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’a bu noktada sorunlarını dile getiren işletmeler ve esnaflar, projenin yapım süreci boyunca ekonomik olarak zor günler geçirdiklerini, haftalarca tek bir iş yapmadan kepenk kapattıklarını belirtirlerken, en azından projenin mimari olan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın dükkân kiraları konusunda bir nebze de olsa destek olması için çağrıda bulundular.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “BELEDİYE GEREKENİ YAPACAKTIR”

Esnafları ve üyeleri tek tek dinleyen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın bu konuya çok sıcak bakacağını ve gerekeni mutlaka yapacağını ifade etti.

Bugüne kadar esnaflar ve işletmelerin her zaman yanında olduklarının altını çizen ATSO Başkanı Koçaş, açıklamasının devamında; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar tüm esnaflarımızın ve işletmelerimizin yanında olduk. Efor bölgesinde ki üyelerimiz battı çıktı projesi nedeniyle günlerce tek bir iş yapmadan dükkanlarını kapatmak zorunda kaldı. Ekonomik olarak ne denli zorluk çektiklerinin farkındayız.

Müteahhit firma ve Belediye tarafından açıklanan her tarihin sürekli aksaması esnaflarımızın sıkıntılarının katlanarak artmasına neden olmuş, sürenin uzaması özellikle o bölgenin hemen yanındaki üyelerimizi ve esnaflarımızı ekonomik olarak etkilemiştir. Birçok üyemiz ve esnafımız siftah yapmadan dükkanlarına kilit vurmak zorunda kalmışlardır. Bizler bunu net bir şekilde görüyoruz ve bir an önce o bölgenin trafiğe açılmasını bekliyoruz. Şimdi üyelerimiz ve esnaflarımız bizlere gelerek sorunlarını iletiyorlar ve bizde Aksaray İş Dünyasının öncü kuruluşu olarak Belediye Başkanımızın bu konuya sıcak bakacağını o bölgedeki esnaflarımızın dükkân kiralarında yapılması gerekeni yapacaktır” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.