Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Eğitim Bir-Sen yönetiminden Altınsoy’a ziyaret

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın ve Yönetimi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’u makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen yönetiminden Altınsoy’a ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ocak 2018 21:04

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın ve Yönetimi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’u makamında ziyaret etti. Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın; “Hafta sonu yapılan 6. Olağan kongrede seçilen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve yönetimine hayırlı olsun. İnşallah İlimiz, Milletimiz ve Ülkemiz adına güzel ve hayırlı işler yaparlar. Bize Sivil toplum örgütü olarak üzerimize ne düşerse her zaman hazırız. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; Eğitim Bir-Sen ve yönetimine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hüseyin Altınsoy; “Yeni yönetimimin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Partim, Milletim ve ülkem adına güzel şeyler yaparız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.