Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ekipler seferber oldu: Kayıp şahıs her yerde aranıyor

KIRIKKALE’DE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE EVDEN ÇIKTIKTAN SONRA BİR DAHA HABER ALINAMAYAN 40 YAŞINDAKİ VATANDAŞI BULMAK İÇİN AFAD, AKUT VE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI.

Ekipler seferber oldu: Kayıp şahıs her yerde aranıyor
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mart 2022 17:45

Kırıkkale’de dün akşam saatlerinde evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 40 yaşındaki vatandaşı bulmak için AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Delice ilçesine bağlı Büyükafşar köyünde Serdar Çöçü’den (40) haber alamayan yakınları, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulundu. Psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilen 40 yaşındaki Çöçü’nün son görüldüğü İmrili köyü yakınlarında arama faaliyetleri yoğunlaştırıldı. Bölgeye sevk edilen AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor. AFAD ekipleri, paletli araçlarla arazide arama yaparken, AKUT’da dron yardımıyla Çöçü’nün izini bulmaya çalışıyor. 12 ekipten oluşan jandarma da köy yakınlarındaki metruk binalar ve dere yataklarında arama yaptı.

İmrili köyü muhtarı Hanifi Sivrikaya, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri arama yapıyor. Elinden geldiğince ilgi gösteriyor. Şu ana kadar daha sonuç alınamadı. Dün saat 7 gibi yola çıkış yaptığını görüyorlar. Kameralardan bakmışlar geri dönüş yok. Ondan sonra aramalar başladı” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.