Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

El birliği içinde milletimiz için çalışıyoruz

El birliği içinde milletimiz için çalışıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2019 21:29

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşmayla birlikte, Aksaray’ın yeni bir üretim merkezi olabileceğini söyledi.

Rektör Şahin, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan’ı ziyaret etti. Gerek kampüs içinde toplantılar yaptıklarını, gerekse kampüs dışında paydaşlarla süreci konuştuklarını ve neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulunduklarını kaydeden ASÜ Rektörü, el birliği içerisinde çalışarak, şehir ve ülke için en güzel çalışmaları yapmak arzusunda olduklarını vurguladı. Spor ve sağlık kesişen kümesinde ortaya çıkacak projelerin üretime dönüştürüleceğini ve bunun bir toplumsal değer oluşturacağını belirten Prof. Şahin, “İhtisaslaşma ile yeni üretim alanları oluşacak, bu durum istihdama katkı sağlayacak, Aksaray’ımız spor ve sağlık alanında bir cazibe merkezi haline gelecek, büyük etkinlikler düzenlenebilecek… Bunlar ve benzeri pek çok açıdan bu süreci ciddiyetle sürdürüyoruz. Bizim tek amacımız, şehrimize, ülkemize, milletimize en güzel biçimde hizmet etmek. Samimi gayretlerle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Şahin, bu süreçte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinin çok büyük önem arz ettiğini de söyledi. İl Müdürü Alkan da Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve ihtisaslaşma çalışmalarına gereken katkı vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaretin sonunda İl Müdürlüğü’ndeki tesisler gezildi, etkinlikler konuşuldu, antrenman yapan okçular ziyaret edilerek bu alana dair yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Şahin’e, ziyareti esnasında Rektör Yardımcıları da eşlik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.