Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Açık
Aksaray
29°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 27°C

Elif Nur Saçal fahri hemşehrimiz oldu

Elif Nur Saçal fahri hemşehrimiz oldu
28 Aralık 2025 02:48

Gülağaç Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, geçtiğimiz dönemlerde Aksaray’ın Gülağaç ilçesinin kaymakamı olan ve şimdi Batman Vali Yardımcısı ve Aile Sosyal Hizmetler Bakan Danışmanı Elif Nur Saçal’ı ziyaret ederek fahri hemşehrilik beratı verdi.

Bakan Danışmanı Saçal, ”Gülağaç benim ilk gözümün ağrısı, asaleten ilk görev yaptığım, ilk çocuğumu kucağıma aldığım, yeni şeyler öğrendiğim, öğrendiklerimi paylaştığım ve büyüdüğüm yer. Misafirlerim Gülağaçımızın kıymetli belediye başkanımız Doğan Başbuğ ve ilk kurulduğu günden itibaren ilçemize hizmet eden belediye başkanlarımız. Bugün benim için çok önemli ve kıymetli bir gün oldu. Güzel anıları konuştuğumuz, vefanın ne de güzel olduğunu bir kez daha anladığımız bir gün. Gülağaç’tan ayrılmamın üzerinden 4 yılı aşkın zaman geçse de unutulmamanın mutluluğunu yaşamış oldum. Kalben zaten Gülağaçlı olsam da, Gülağaç Belediye meclisimizin oybirliğiyle aldığı kararla gerçekten Gülağaçlı olmanın gururunu yaşıyorum.” dedi.

Elif Nur Saçal’a fahri hemşehrilik beratı takdim edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.