Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Emekli olan belediye personellerine teşekkür plaketi verildi

Emekli olan belediye personellerine teşekkür plaketi verildi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ekim 2020 00:53

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyeden emekli olan personellere, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Dinçer, kendisinin de Belediye emeklisi işçi bir babanın oğlu olduğunu hatırlatıp emekli olan personellere sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi.

Aksaray Belediyesi tarafından emekli olan 42 personel için Aksaray Belediyesi Konferans Salonu’nda bir tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birim müdürleri katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, emekli olan personellere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kendisinin de Belediye emeklisi işçi bir babanın oğlu olduğunu anlatan Başkan Dinçer, “Belediyecilik fedakârlık isteyen bir meslektir. Çünkü Babam da belediye işçisi olarak emekli oldu. Allah nasip etti, biz Belediye Başkanı olduk. Sizlerle başkan olmadan önce de mesaimiz vardır. Aşinalığımız vardır. Çünkü bizde kademede bulunduk, aynı havayı soluduk. Sizlerle hep aynı ortamlarda bulunduk. Babam, buradan aldığı maaşla bizleri okuttu. Emeğini hiçbir zaman esirgemedi. Sizlerde yıllarca bu kurumda, şehrimiz için çalıştınız, emek verdiniz, emeğinizi esirgemediniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

İnsanın hiçbir zaman Belediyecilik kimliğini, üzerinden atamayacağını belirten Başkan Dinçer, “Emekli olsanız dahi, bizim personelimizsiniz. Bu şehirde, kurumumuzda emeğiniz var. Belediye hizmet binası sizin bir yuvanızdır. O yüzden yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatınızda başarılı, mutlu ve huzurlu olmanızı diliyorum. Emekliliğiniz hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, yaptığını konuşmanın ardından emekli olan personelleri tebrik ederek teşekkür plaketi verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.