Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Engelsiz bir kampüs için çalışıyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, engellilerin hayatını kolaylaştıracak her projeye, imkânlar ölçüsünde destek vermeye gayret gösterdiklerini söyledi..

Engelsiz bir kampüs için çalışıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ocak 2016 18:11

68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ ve ekibi, ASÜ Rektörü Şahin’in ziyaret etti. Kampüste, engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmaların yapıldığını ve bunun kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen Ramazan Dağ, Rektör Şahin’e plaket ve görme engellilerin sorunlarına dikkat çekmek maksadıyla “Beyaz Baston” hediye etti. Ziyaretin ardından heyet, görme engellilerin ulaşımlarını kolaylaştırmak için kampüs içerisine yapılan “hissedilebilir yüzeyi” inceledi. ASÜ Rektörü Prof. Şahin, engelsiz bir kampüs oluşturmak için projeler geliştirdiklerini, bu noktada yapılan her projeye, imkânlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can, Helvadere Belediye Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve ekibi, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Genç Memur-Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu ve Yönetimi ile ASÜ Gençlik Aktüalite ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu Başkanı Sabri Mutlu ve Topluluk mensupları, Rektör Şahin’i ziyaret ederek istişarelerde bulundular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.