Dolar 32,5523
Euro 34,8893
Altın 2.430,57
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Ereğli TSO, ATSO’yu ziyaret etti

Ereğli TSO, ATSO’yu ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
29 Haziran 2018 02:10

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Sivil Toplum Kuruluşları olarak birlik ve beraberlik çatısı altında ve Ereğli’de ve Aksaray’da en iyi hizmeti vereceklerinin altını çizen ERTSO Başkanı Mahmut Özkoç, ziyaret sırasında yaptığı açıklama da “Bölgemizin en önemli Ticaret ve Sanayi Odalarından birisi olan ATSO’nun Yeni Dönemdeki Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarının başlarında yer alan Aksaray’a inanıyorum ki çok güzel projeler kazandıracak ve Aksaray’ı Sanayi Şehri ve Ticaret Merkezi yapacaklardır. Bizlerde aynı şekilde Ereğli’mizde çalışacak bölgemizin gözde Ticaret Merkezlerinden birisi haline getireceğiz.

Dünya’nın neresine giderseniz gidin birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı olmuş başarının getirdiği güçle birlikte şehirler, ilçeler gelişme göstermiştir. Bizlerde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızla her daim birlikte olacak Ereğli ve Aksaray için ne gerekiyorsa fazlası ile yapacağız” Dedi.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “ORTAK AKLIN GÜCÜYLE GELECEĞİN ŞEHRİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

ERTSO Başkanı Mahmut Özkoç ve ETSO Heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklama da; “Dünya’da Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamda Aksaray’ı bölgemizin sanayi şehri ve ticaret merkezi yapmak için atacağımız adımlarda ortak aklın gücüne ihtiyacımız olduğunu her alanda dile getiriyorum.

2023 Türkiye’sinin sanayi kentini Aksaray’da inşa etmek adına bizim en çok ihtiyacımız duyduğumuz konu birlik ve beraberlik üzerinedir. Bununla ilgili olarak Aksaray’da ve Bölgemizde sık sık toplantılar ve programlar düzenliyor bu duygularımızı dile getiriyoruz.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mahmut Özkoç çok güzel bir mesaj verdi. Sayın Başkanımızın da dediği gibi eğer bizler bir olur birlik olabilirsek hem şehirlerimiz kazanır hem de bölgemiz kazanır. Bugün Ereğli ve Aksaray’ın birlikte Ticaret yaptığı birçok sektör vardır. Bizler bu ticaretleri daha fazla artırmalı şehirlerimize ve ilçelerimize en fazla katkı sağlayan kurumlar olmalıyız.

Bugün Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları yerlerin Ticaretteki öncü kuruluşları ise üzerine düşen görevlerini başarı ile yerine getirmelidir. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası bu anlamda üzerine düşeni fazlası ile yapacaktır. Birlik ve Beraberliğimizin daim olması dileği Sayın Başkanlarımıza ve ERTSO Heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor Yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.