Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Ericsson, Gartner’ın İletişim Servis Sağlayıcıları için 5G Ağ Altyapısı Magic Quadrant 2021 Raporunda Lider Olarak Gösterildi

Ericsson (NASDAQ:ERIC), bilişim teknolojileri araştırma ve danışmanlık şirketi Gartner tarafından İletişim Servis Sağlayıcıları için 5G Ağ …

Ericsson, Gartner’ın İletişim Servis Sağlayıcıları için 5G Ağ Altyapısı Magic Quadrant 2021 Raporunda Lider Olarak Gösterildi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mart 2021 17:36

Ericsson (NASDAQ:ERIC), bilişim teknolojileri araştırma ve danışmanlık şirketi Gartner tarafından İletişim Servis Sağlayıcıları için 5G Ağ Altyapısı Magic Quadrant 2021’de lider olarak gösterildi.

2021 Şubat tarihli Gartner Magic Quadrant İletişim Servis Sağlayıcıları (CSPs) için 5G Ağ Altyapısı raporunda Ericsson’ın lider konumu, hem vizyon bütünlüğü hem de yürütme yeteneği açısından tanınıyor.

İletişim servis sağlayıcıları için 5G çözümleri sunan üretici şirketler, 5G altyapısı yetenekleriyle ilgili bir piyasa görünümü sağlamak adına, vizyon bütünlüğü ve yürütme kabiliyeti konusunda Gartner uzmanları tarafından kapsamlı ve bağımsız bir şekilde değerlendirildi.

Uçtan uca 5G ağ altyapısı sağlayan şirketler, aynı zamanda Gartner’ın pazar bakış açısına göre bilişim teknolojileri sağlayıcı performansını nasıl daha rekabetçi, verimli, etkili hale getirdikleri ve gelirlere, müşteri elde tutma oranına ve itibara sağladıkları olumlu etkiler hususunda değerlendirildi. Yürütme kabiliyeti değerlendirmesi Ericsson’ın ürün ve hizmetleri, Piyasa Duyarlılığı ve Geçmiş Performans, Pazarlama İcrası, Müşteri Deneyimi ve Genel Uygulanabilirlik konularını içerdi.

Ericsson’ın Şebekelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fredrik Jejdling konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Araştırma aşamasından uygulama aşamasına kadar müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi ürünlere, yeteneklere ve saha personeline sahip olduğumuzdan emin olmak için 5G’ye büyük yatırım yaptık. Gartner’ın Magic Quadrant raporunda lider olarak gösterilmemizin pazardaki rekabetçiliğimizi, inovasyondaki kararlılığımızı ve müşterilerimize bağlılığımızı yansıttığına inanıyoruz.”

5G ağlarında sektör lideri olan Ericsson’ın, iletişim servis sağlayıcılarıyla yaptığı 130’un üzerinde ticari 5G anlaşması var. Şirket, dünya genelinde aktif olarak hizmet veren 79 farklı 5G ağına güç veriyor.

Ericsson, aralarında “Ericsson Radio System”, “5G Core”, “Yönetim ve 5G Aktarma” hizmetlerinin bulunduğu uçtan uca 5G tekliflerini düzenli olarak geliştiriyor. Şirket aynı zamanda kapsama alanını, kullanıcı ve spektral verimliliği önemli ölçüde artıran “Ericsson Spectrum Sharing”, “5G Taşıyıcı Toplama” ve “Uplink Booster” gibi yenilikçi yazılım çözümlerini de kullanıma sundu.

Bu çözümler, en iyi son kullanıcı deneyimi için 5G’nin dağıtımı ve geliştirilmesi konusunda servis sağlayıcılarına destek veriyor. Ayrıca, 2015’ten bu yana sunulmakta olan Ericsson Radio Systemürünleri uzaktan yazılım kurulumu sayesinde, “5G New Radio” (NR) özelliğini destekliyor.

Ericsson Dijital Hizmetler, servis sağlayıcıların, mobil kullanıcılar ve farklı sektörler için çok sayıda yeni iş fırsatı sunabilmesine olanak tanıyan daha akıllı iş çözümleri için daha akıllı ağlar yaratan çift modlu 5G Çekirdek çözümünü sunuyor.

Ericsson’ın 5G Çekirdek çözümü, “Evolved Packet Core” ve “5G Core” ağ işlevlerini, 5G NR bağımsız ve bağımsız olmayan 5G NR’nin yanı sıra 4G, 3G ve 2G desteğine sahip ortak bir bulut üzerinde özel platformda bir araya getiriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.