Dolar 32,3352
Euro 34,7147
Altın 2.408,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Eski Bakan Somuncuoğlu için TBMM’de tören düzenlendi

Eski Bakan Somuncuoğlu için TBMM’de tören düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2022 16:04

Eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu için Türkiye Büyük Millet Meclisi şeref kapısında tören düzenlendi.

Eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu için Türkiye Büyük Millet Meclisi şeref kapısında tören düzenlendi. Eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu için TBMM’de düzenlenen törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM İdare Amiri Ali Şahin, eski TBMM Başkanları, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, milletvekilleri ve ailesi katıldı.

Tören, Somuncuoğlu’nun özgeçmişinin okunması ile başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve TBMM Camii İmamı Ahmet Yedekçi dua okudu. Ardından ailesi taziyeleri kabul etti.

41 ve 57. Hükümet Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu, Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazı ile dualar eşliğinde son yolculuğa uğurlandı.

16.Dönem Niğde, 20 ve 21. Dönem Aksaray Milletvekili, 41 ve 57. Hükümet Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. 82 yaşında dünyaya gözlerini yuman Sadi Somuncuoğlu için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Eşi Mübeccel, oğulları Tümen ve Tuğrul ile kızı Gökçen’in taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile ülkücü camiadan çok sayıda seveni katıldı. Sadi Somuncuoğlu, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, göz yaşları ve tekbirler eşliğinde son yolculuğa uğurlandı.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.