Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Eskil Devlet Hastanesi yeni hizmet binası için çalışmalar başladı

Eskil Devlet Hastanesi yeni hizmet binası için çalışmalar başladı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2024 13:56

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Eskil’e yapılması planlanan Devlet Hastanesi yeni hizmet binası için arsa tahsisinin gerçekleştiğini, proje çalışmalarının başladığını duyurdu.

AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya yaptığı ziyarette Eskil Devlet Hastanesi ve Ortaköy Devlet Hastanesi talebini iletmişti.

Sağlık Bakanlığına sundukları plan ve projeleri yakından takip eden Ak Parti heyetin gayretleri sonucu Eskil Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası için çalışmalar başladı.

Sağlık Bakanlığı yatırım planında olan Eskil Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası yapım işi kapsamında Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkililer ile proje faaliyetlerini yürüten yüklenici firma yetkilileri, yerinde arsa etüdü yaptı.

Eskil halkının en iyi hizmeti alması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Aktürk, yeni hizmet binasının tamamlandığında Eskil halkına ve bölgeye ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinin çok daha modern ve konforlu koşullarda sunulmasına imkan sağlayacağını söyledi.

Aksaray’da sağlık hizmetlerinin devamlılığını sağlamak ve kalitesini artırmak için Sağlık Bakanlığı ile koordineli olarak çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Aktürk, “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Hüseyin Altınsoy’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.