Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Eskil halkı: Turan Yaldır çok farklı

MHP adayları, mahalle mahalle, köy köy destek gezilerinde. Gittikleri her yerde coşkuyla karşılanan adaylara, halktan da yoğun bir destek var..

Eskil halkı: Turan Yaldır çok farklı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ekim 2015 17:10

Eskil merkezde ve köylerinde seçim gezilerini sürdüren MHP adayları bölge halkının sorunları ile yakinen ilgileniyor. Vatandaş ise vekil adaylarının bu yaklaşımından son derece memnun.

Görüşlerini sorduğumuz vatandaşlar “Bizler seçim öncesinde sadece oy isteyip seçildikten sonra bizleri unutan vekiller istemiyoruz. Maalesef Aksaray’da uzun bir süredir bu böyle. Ama Turan YALDIR bu anlayışı artık yok etti. Kendisi hem 7 Haziran seçimleri öncesinde hem sonrasında bizleri hiç yalnız bırakmadı. Düğünümüzde cenazemizde hep yanımızda oldu. Numarasını herkese ulaştırarak gece gündüz derdimizi dinledi. Allah ondan razı olsun. Şimdi kendisini gören diğer parti adayları da onu taklit etmeye çalışıyor. Ama halkımız gerçek samimiyetin kimde olduğunu görüyor. Ve biliyor ki Turan YALDIR çok farklı” diye açıklamada bulunuyor.

Eskil’de halk ile kucaklaşan Turan YALDIR yapmış olduğu açıklamada ise Turan YALDIR şunları dile getirdi:

“Maalesef Aksaray halkı bu zaman kadar hak ettiği hizmeti alamamış bir şehirdir. İktidara verilen rekor oy desteğine rağmen şehrimiz makus talihi ile baş başa bırakıldı. Aksaray bulunduğu konum ve zenginlikleri ile bir çok şehirden farklı ama maalesef şehrimize bu zamana kadar hak ettiği bir yatırım yapılmadı. Şimdi diğer parti adayları bağımsız bakanları ile bu zamana kadar gitmedikleri köyleri, semtleri ve ilçeleri mesken edindi. Sizi bu kadar korkutan şey acaba nedir? Sadece seçim zamanı hatırlayıp seçimi kazandıktan sonra derin bir sessizliğe gömüldünüz. Ama şimdi baktınız ki artık vatandaş yatana değil hizmet edene destek veriyor. Şimdi hizmet etmediğiniz en uzak ücraya bile gidip bu seçim partiler üstü diyorsunuz. Nedir bu seçimi böyle diğer seçimlerden ayıran? Aksaraylı içecek suyumuz yok diyor? Siz diğer illere yapılan yatırımlardan bahsediyorsunuz. Halk havaalanı nerde diye soruyor. Siz yok paralel yok darbeci hikayeleri anlatıyorsunuz. Bu Aksaray sizden çok büyük hizmetler de beklemedi. Verdiği çuval çuval oyların hakkını istedi. Siz ise onlara yüz çevirdiniz. Az kaldı son haftadayız Aksaray inşallah bu kamburu 1 Kasım’da sırtından atacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.