Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Eskil Millet Bahçesi ihalesi yapıldı!

Eskil Millet Bahçesi ihalesi yapıldı!
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ekim 2020 21:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen her ile en az 1 Millet Bahçesi İhalesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ çalışmalara devam ediyor.

Yapılan açıklama kapsamında bugün Aksaray Eskil Millet Bahçesi ihalesi işlemlerinin tamamlandığı duyuruldu.

TOKİ bir yandan yapımına başlanan millet bahçesi projelerinin çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bir yandan da yeni projeleri hayata geçirmek üzere ihale sürecine devam ediyor.

Yeni yapılan ihalelerden biri de Aksaray İli Eskil Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi olarak ilan edildi. Korona virüs salgını nedeni ile söz konusu ihalenin e ihale yöntemi ile gerçekleştirildiği duyuruldu.

Aksaray Eskil Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi TOKİ tarafından tamamlandı. TOKİ resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda “Şehirlerimizi yeşille buluşturmaya devam ediyoruz. Bitki ve peyzajı, koşu-yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, etkinlik çayırı, renk bahçesi, millet kıraathanesi ve diğer yeşil alanları ile Aksaray’a yeni bir soluk getirecek Eskil Millet Bahçemizin ihalesi bugün yapıldı” ifadeleri ile sürecin tamamlandığı belirtildi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içerisinde TOKİ yer teslimi işlemini tamamlarken yer teslimini takip eden 300 takvim günü içerisinde projenin tamamlanacağı duyuruldu. Aksaray İli, Eskil İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen projede önemli bir aşama tamamlanmış oldu..

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.