Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 28°C

Eskil’de ücretsiz internet devri başlıyor

İlçe olarak bir ilke imza atılan Eskil’de 2016 yılı Ocak ayı içerisinde 8 noktada ücretsiz internet devri başlıyor..

Eskil’de ücretsiz internet devri başlıyor
Aksaray Anadolu AŞ
4 Aralık 2015 19:40

Konuyla ilgili açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay şunları söyledi:

“Modern çağın gereklerini her geçen gün yakından takip eden ve insan refahını düşünerek yenilikleri hayata geçiren Belediyemiz, ilçemizde bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. İlçemizde 8 noktada ücretsiz internet kurulumu gerçekleştireceğiz. dedi.

Sistemin Kullanımı Eskil Belediyesi adında gördüğünüz wi- fi ağına şifresiz bağlanıyoruz. İnterneti açmaya çalıştığımızda karşımıza belediyenin karşılama ekranı geliyor. Bu alanda ilk kez giriş yapan kişiler online kayıt bölümünden form doldurup sisteme kayıt yaptırır. Sistem, kayıt tamamlanınca otomatik olarak SMS olarak kullanıcı adı ve şifreyi cep telefonuna gönderir. Kullanıcı adı ve şifreye sahip olan her kişi her zaman bu şifreyi kullanacaktır. Şifresi olan kullanıcılar artık internet sayfası açmak istediklerinde karşılarına gelen kullanıcı adı şifre bölümlerini doldurarak online olabilir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.