Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Etili Seramik Aksaray

Etili Seramik Aksaray
Aksaray Anadolu AŞ
18 Eylül 2020 13:17

Etili Seramik İnşaat sanayi ve Ticaret A.Ş 2006 yılında Çanakkale’de Etili köyünün olduğu bölgelere yakın konumda kurulmuştur. Fabrikanın ana binası 17 bin metrekare kapalı alan içerisinde, yaklaşık olarak 80 bin metrekare açık alan üzerine inşaatı yapılmıştır. Fabrika kurulumunda ileri düzeyde teknoloji kullanılmış ve donanım açısından üst düzeydedir. 2007 yılı içerisinde yılda, firmanın üretebildiği 2.000.000 metrekare seramik , şu anda yani yaklaşık 11 yıl sonra 2 katına çıkmıştır. Ekip kadrosunun uzman olması, yıllar geçtikçe tecrübeli hale gelmesi ile, iyi seçilen hammaddeler ve tabi ki teknolojinin yakalanması ile üretim kapasitesi gittikçe artmaktadır. Dünya seramik piyasasında diğer firmalarla baş edebilir konumda olan Etili seramik, değişik türlerde, boylarda, renklerde veya desenlerde seramik üretimleri de yapılmaktadır. Ülkemiz içerisinde 81 ile aynı hızla hizmet vermektedir. Ayrıca yurt dışına da yaklaşık olarak 5 yıldır kaliteli hizmeti ile ilerleyen yıllarda üretim kapasitesini artıracaktır.

Etili Seramik çalışanlarının ve baş kadrosunun vizyonu ortaktır ve amaçları son teknolojiyi kullanarak deneyimli kadrosuyla birlikte global alanda her türlü kitleye ulaşabilmek ve dünya standartlarını kendisi belirlemek durumunda olan bir firma haline gelme çabasındadırlar. Firmanın misyonu ise, toplum sağlığına artı yanları olacak ve doğayı olumsuz şekilde etkilemeyecek konumda olmasını sağlamaktır.  Etili Seramik, Anadolu A.Ş kapsamında üretim yapmakta ve bu üretimlerinin sıklığı ile dikkat çekmektedir. Etili Seramik şirketinin müşterisine sunduğu ilgi ve alakanın dışında, kaliteli ürün vermesi, ürünlerinin problem çıkarmaması vs. gibi durumlardan dolayı da tercih edilenlerden olmuştur. Dünyanın her yerine istenildiği üzere ulaşabilmeyi, ihtiyaçlar konusunda teknolojinin ürünlerini kullanarak insanlara değer verdiğini her fırsatta hissettiren ve bu uğurda çalışmalarını sürdüren firma olarak göze çarpmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.