Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Etili Seramik Aksaray Haberleri

Etili Seramik Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
5 Kasım 2020 21:49

Çanakkale Çan ilçesine bağlı Etili Köyü bölgesinde 2006 yılında üretim faaliyetlerine başlayan Etili Seramik şirketinin fabrika binası 80 bin metrekare arazi üzerine kurulmuş olup 2007 yılında otomasyon sistemine yapılan atılımlar ile birlikte üretim kapasitesi üst seviyelere çıkarılmıştır. Özenle seçilen hammaddeler ve gelişmiş teknolojiler ile uyumlu şekilde çalışan deneyimli personelleri bünyesinde barındıran firmanın üretim tesislerinde rekabeti artırma politikası çerçevesinde farklı boyut, renk ve desenlerde yer ve duvar karosu üretimleri gerçekleştirilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı satış gerçekleştiren şirket küreselleşme doğrultusunda farklı kitlelerde yer alan müşterilere ulaşmayı da hedeflemektedir.

Etili Seramik Kalite Politikası

Sistemi daha ileri noktaya taşıyarak müşteri talep ve beklentilerine en kısa sürede karşılık verebilmeyi hedefleyen Etili Seramik, üretim sürecinde çağdaş yöntemler kullanarak estetik ürünler oluşturmayı ve müşteriler için güvenilir bir marka olarak anılmayı sağlayacak çalışmalar yürütmektedir. Personel niteliğini ve deneyimlerini artırabilme adına gereken yatırımları da sağlayan firma üretim sürecinde yüksek verimliliğe ulaşmayı sağlamaktadır. Çalışmalar esnasında doğal kaynaklara zarar vermemek ve hem çalışanın hem de üretim tesislerinin güvenliğini temin ederek huzur dolu bir ortam oluşturmak firmanın diğer kalite prensipleri arasında bulunmaktadır.

Etili Seramik Ürünleri

Araştırma ve üretim geliştirme faaliyetleri çerçevesinde ürün yelpazesini büyüten Etili Seramik ürünlerinin imalat sürecinde kullanılan su, bütün olarak geri dönüştürülmekte ve işlem sonrası ortaya çıkan atık su, arıtma tesislerinde işleme tabi tutulmaktadır. Toz tutma filtreleri sayesinde temiz bir işlemin sağlandığı imalat sürecinde ortaya çıkan ambalaj malzemelerinin de geri dönüşümü sağlanmaktadır. Firma ürünleri arasında bahar, benelux, alanya, paros ve onix gibi gruplar yer almakta olup her zevk ve bütçeye hitap edecek seçenekler mevcuttur. Ürünler duvar ve zeminlerde uzun soluklu kullanıma uygundur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.