Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Evlerden hırsızlık yapan kadınlara “Şen” operasyonu: 24 gözaltı

AİLE SÜSÜ VEREREK GRUPLAR HALİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYLARINA KARIŞAN VE ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLAN ŞAHISLARA “ŞEN” OPERASYONU DÜZENLENDİ. ANKARA VE ÇEVRE İLLERDE HIRSIZLIK OLAYLARINA KARIŞTIĞI BELİRLENEN 22’Sİ KADIN OLMAK ÜZERE 24 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI.

Evlerden hırsızlık yapan kadınlara “Şen” operasyonu: 24 gözaltı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Mart 2022 13:15

Aile süsü vererek gruplar halinde evden hırsızlık olaylarına karışan ve çok sayıda suç kaydı olan şahıslara “Şen” operasyonu düzenlendi. Ankara ve çevre illerde hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen 22’si kadın olmak üzere 24 şahıs gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, kendilerine aile süsü vererek gruplar halinde evden hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen suç şebekesine “Şen” operasyonu düzenlendi. Ankara ve çevre illerde suça karıştığı, üç ay süren teknik takip çalışmaları ve 1071 saat güvenlik kamerası görüntüleri sonucunda 22’si kadın olmak üzere 24 şahıs, 150 polisin katılımı ile gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, şahısların evlerine yapılan aramalarda, hırsızlık olaylarında kullandıkları malzemeler ve çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların başta evden hırsızlık suçu olmak üzere 389 suç kaydının olduğu ortaya çıktığı öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.