Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Evren Dinçer: Belediyeciliğin hakkını vereceğiz

Evren Dinçer: Belediyeciliğin hakkını vereceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
2 Şubat 2019 23:16

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, “Samimiyetle gayret edeceğiz, uğraşacağız, çalışacağız. Belediyeciliğin hakkını vereceğiz” dedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dinçer, AK heyet ile birlikte hafta sonu bir alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlerde vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan Dinçer, kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Belediye ve şehircilik hizmetlerinde bilgi ve birikime sahip olduğunu dile getiren Dinçer, “Aksaray’ımız için güzel projeler hazırladım. İnşallah bunları önümüzdeki günlerde sizler de uygun görürseniz, onay verirseniz, bizim üzerimize vekaleti koyarsanız tek tek gerçekleştireceğiz. Gayret edeceğiz, uğraşacağız, çalışacağız, belediyeciliğin de hakkını vereceğiz. Bir taraftan milli duygularımızı söyleyip derdimizi anlatacağız, ama bir taraftan da hizmet edeceğiz. Hizmet edilmeden olmaz, yapılacak işleri de tek tek ortaya koymak lazım. Adaylığım döneminde neye inanmışsam herkese onu vadediyorum. İnşallah sizler destek ve dualarınızla bizi iş başına getirirsiniz, biz de sizlere layık olmak için elimizden geleni yaparız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.