Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Evren Dinçer: Haktan yana, halkımızın hizmetinde olacağız

Evren Dinçer: Haktan yana, halkımızın hizmetinde olacağız
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ocak 2019 11:46

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, tek amaçlarının üreten, icraat yapan ve tarafının yalnızca halktan yana olan AK Parti’nin hizmetlerinin her yerde hissedilmesi için durmadan çalışmak olacağını vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gündoğdu caddesindeki esnafları ziyaret eden Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, gittiği tüm iş yerlerinde esnaflar tarafından teveccühle karşılandı.

Gösterilen ilgiden dolayı esnaflara ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan adayı Dinçer, “Şehrimizdeki tüm esnaf, vatandaş ve mahallelerdeki kardeşlerimizle bir araya gelmek bizlere ayrı bir heyecan ve enerji veriyor. AK Parti’nin temel prensibi halkın yanında olmak, sıkıntılarını gidermek ve sürekli yenilenen şehirleşme konseptini her yere yaymaktır. Bizde bu yönde tevazu, samimiyet ve gayretle hareket ediyoruz.” dedi.

Milletvekilleriyle ve tüm teşkilat mensuplarıyla gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getiren Başkan adayı Dinçer, “Bizler her şeyimizi ortaya koyarak çalışacağız. AK Partimize, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna yakışır bir şekilde yağmur, çamur demeden yolumuzda hareket edeceğiz. Esnaflarımızla olan diyaloglarımız çok olumluydu. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinde Aksaray, çıkaracağımız oylarla AK Parti’nin kalesi olmayı sürdürecektir. Sürekli bir amaç doğrultusunda hareket ettik. Oda, haktan yana halkımızın hizmetinde olmaktır. Buda bizlere büyük mutluluk veriyor. AK Parti’nin sağladığı ve daha sağlayacağı huzur ortamı her yeri sarmaya devam edecektir.” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.