Dolar 32,5960
Euro 34,8231
Altın 2.412,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Facebook Bars: Rap Yapmaya Hazır Mısınız?

Dünyada popüler olan bir sosyal medya uygulaması olmak gerçekten çok zor. Facebook’un radarına yakalanır ve uygulamanızı Facebook’a satmazsanız …

Facebook Bars: Rap Yapmaya Hazır Mısınız?
Aksaray Anadolu AŞ
27 Şubat 2021 15:24

Dünyada popüler olan bir sosyal medya uygulaması olmak gerçekten çok zor. Facebook’un radarına yakalanır ve uygulamanızı Facebook’a satmazsanız, hemen karşınıza korkunç bir rakibinizin gelmesi oldukça muhtemel.

Instagram üzerinde TikTok logolu videoların paylaşımını kısıtlayan Facebook, Cuma günü Bars’ı duyurdu. Rap severler için oldukça eğlenceli bir uygulama adayı olan Bars üzerinde rap parçalarınızı oluşturup yayınlayabileceksiniz.

60 saniyede parçalarınızı tanıtın:

()

Dünyada son yılların en popüler müzik tarzlarından biri haline gelen rap, Facebook’un tam da yatırım yapmak isteyeceği alanlardan biri. Bars üzerinden rap parçalarınızı yayınlayıp kullanıcılar tarafından beğenilmeyi bekleyebilir ya da Bars “fenomeni” haline gelebilirsiniz. Bars için hazırlanmış beatlerden kullanarak kendi sözlerinizi yazıp 60 saniyelik kliplerinizi paylaşabilirsiniz. Ev içi stüdyo ortamı kurmak oldukça pahalı, bu nedenle özellikle ekipman zorluğu çeken müzisyenler için Bars oldukça kullanışlı olacak.

Koronavirüs nedeniyle mekanların kapatılması sonucunda müzisyenlerin kendini duyurabileceği çok az alan kaldı. Bars rap sanatçılarının bu sayede önünü açacak bir uygulama haline gelecek. Uygulama kullanıcılarına başlangıç, orta veya ileri düzey seviyelerinde müzik yapma seçenekleri sunacak. Hazır flowları kullanabilir ya da Freestyle yapabilir olacaksınız.

Uygulama sadece iOS için kullanabilir:

blank

Uygulama şimdilik iOS platformunda yayınlanmış durumda. Bir süre daha Android kullanıcıları uygulamaya erişemeyecekler. Clubhouse’dan dili yanan kullanıcılar için oldukça kötü bir deneyim elbette ancak kısa süre sonra uygulamanın Android platformuna geleceğinden kesinlikle şüphemiz yok.

Instagram’da yayınlanan örnek Bars videolarından gördüğümüz kadarıyla Facebook’un TikTok’u bitirecek ilk planı ortaya çıkmış durumda. Mark Zuckerberg’ün rakip platformlara tahammül edememesi sonucunda böyle güzel gelişmelerde yaşanıyor. Bu sefer kazanan “rap sanatçıları” oldu.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.