Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Facebook’ta beğen butonu yenilendi

Facebook, yıllardır sabit olarak tuttuğu bir özelliğinde radikal değişiklik yaptı ve beğen butonunun alt kategorisine çok beğenmeyi, gülmeyi, şaşırmayı, kızmayı ve üzülmeyi sembolize eden emojiler ekledi..

Facebook’ta beğen butonu yenilendi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2016 20:16

Facebook’un uzun süredir test ettiği ‘Facebook Reactions’ emoji’leri nihayet tüm kullanıcılara sunuldu. Artık “beğenme” haricinde farklı ifadeleri de kullanabileceğiz.

Facebook’un kullanıcılara sadece “beğen” işlevi sunması, uzun süredir bazı kesimler tarafından eleştiriliyordu. Facebook ekibi de bu eleştirileri dinlemiş olacak ki uzun süredir geliştiren Reactions özelliği bugünden itibaren tüm kullanıcıların kullanımına açıldı.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana bazı bölgelerde test edilen Reactions ile birlikte, alıştığımız “beğen” tuşunun yanı sıra farklı tepki özellikleri de servise eklendi. Bundan böyle bir gönderiyi beğenmenin yanı sıra sevgi, gülme, şaşırma, üzüntü ve kızgınlığı ifadeleyen emojileri de kullanabileceğiz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.