Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
BİST 9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Facebook’ta Yeni KHK Yayınlandı saçmalığı

Facebook duvarında açıklama paylaşarak Facebook’taki gizliliğini koruyacağını düşünenlerin paylaşımları yine tüm Facebook’u sardı.

Facebook’ta Yeni KHK Yayınlandı saçmalığı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mayıs 2017 21:51

Facebook duvarında açıklama paylaşarak Facebook’taki gizliliğini koruyacağını düşünenlerin paylaşımları yine tüm Facebook’u sardı.

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde aslı astarı olmayan “Tüm paylaşımlarından Facebook sorumludur, Resmileşti Dikkat!” gibi saçma gönderiler binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı ve hem biz hem de olayın farkında olan insanlar bu olayların gerçek olmadığını düşününce bu paylaşımı Facebook’ta yapmanın da bir mantığının olmadığını anlatmaya çalışmıştı. Fakat halen Facebook’u yine “Yeni KHK Yayınlandı!!” tarzı asılsız paylaşımlar sardı.

Son çıkan saçmalıkta da Yeni KHK yayınlandı. Herkesin paylaştığı sanal suçlara ilişkin düzenlemeler de var. yazısı paylaşılmaya başlandı. Bu durum her ne kadar kulağa saçma gelse de Facebook belki de beşinci kez yine aynı paylaşımlarla dolup taştı. Tam olarak şu metin inanılarak paylaşılıyor:

”Yeni KHK yayınlandı.
Herkesin paylaştığı sanal suçlara ilişkin düzenlemeler de var. Facebook’ta başka hesabım yok. Benden ikinci bir arkadaşlık isteği gelirse kabul etmeyin. Başkalarının benim adıma açtığı hesaplar olursa mesuliyet kabul etmiyorum. 01.05.2017 11:15
Sizde kopyalayıp paylaşın.”

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.