Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

‘Farklı Yönleriyle Aksaray’ adlı program düzenlendi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray’ın kadim medeniyet birikiminden aldığı güç ve barındırdığı potansiyellerle geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir kent olduğunu söyledi.

‘Farklı Yönleriyle Aksaray’ adlı program düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
5 Kasım 2021 09:56

Aksaray Valiliği ve ASÜ işbirliği ile “Farklı Yönleriyle Aksaray” isimli bir program düzenlendi.

Programda kamu kurumu yöneticileri birimlerinin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. ASÜ Konferans Salonu’ndaki etkinliğin Aksaray’ın tanıtımı ve öğrencilerin şehri daha yakından tanıması açısından çok önemli olduğunu dile getiren Rektör Şahin, şehrin tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik bakımdan önemli potansiyeller barındırdığını belirtti.

Kadim bir birikime sahip olan Aksaray’ın geleceğe emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken ASÜ Rektörü, “Üniversite olarak biz de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye ve şehrimize âşık biçimde iş üretmeye çalışıyoruz” dedi. Programda Milli Eğitim, Gıda, Tarım ve Orman, Kültür ve Turizm ile İŞKUR yöneticileri kısa birer konuşma yaptı ve birim çalışmalarının detaylarını anlattı.

Etkinliği öğrenciler, akademisyenler ve şehirden gelen katılımcılar takip etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.