Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Fatih Mahallesi’nde Mahalle Meclis Toplantısı

Halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla ilk kez Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan Mahalle Meclis toplantıları, önceki gün Fatih Mahallesinde yeniden gerçekleşti..

Fatih Mahallesi’nde Mahalle Meclis Toplantısı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Eylül 2017 01:22

Halkın yönetime katılımını sağlamak amacıyla ilk kez Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından başlatılan Mahalle Meclis toplantıları, önceki gün Fatih Mahallesinde yeniden gerçekleşti. Halk, Mahalle toplantılarında Belediye Başkanı ile birebir görüşme fırsatı yakalarken vatandaşların birçok istek ve talebi anında karşılık buldu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın göreve gelmesinden hemen sonra başlatılan Mahalle meclis toplantıları, halkın memnuniyet derecesini arttırırken belediye hizmetleri de halkın isteğine göre şekillendiriliyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Fatih Mahallesinde düzenlenen Mahalle Meclis toplantısına, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle Muhtarı Zeki Polat, mahallelerine geldiği için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti ve mahalle sakinlerinin bazı istek ve taleplerinin olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Yazgı, toplantının başında belediye olanaklarıyla Aksaray genelinde icra edilen çalışmaları ve projesi devam eden hizmetlerin son durumunu aktardı. Aynı zaman da Fatih Mahallesine sunulan hizmetleri ve devam eden çalışmaları hatırlattı.

Mahalle sakinleri, sırasıyla söz alarak isteklerini ve taleplerini Başkan Yazgı’ya ilettiler. Başkan, mahalle sakinlerini tek tek dinledi hatta bazı talepleri daha toplantı devam ederken karşıladı. İsteklerin birçoğunu da çözüme kavuşturdu.

Başkan Yazgı, Mahalle toplantısı sırasında halkın tüm istek ve önerilerin kayıt altına alınmasını istedi. Mahalle sakinlerine sunulacak hizmetlerin bu istekler doğrultusunda gerçekleşeceğini ifade etti.

Mahalle Muhtarı Zeki Polat ve mahalleliler, kendilerini dinlemek için gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.