Dolar 32,2734
Euro 34,6419
Altın 2.415,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Fatma Mithat Gürsoy Caddesi yenilendi

Fatma Mithat Gürsoy Caddesi yenilendi
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2022 16:52

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde alt yapı çalışması başlatılan Fatma Mithat Gürsoy caddesinde alt yapı ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde alt yapı çalışması başlatılan Fatma Mithat Gürsoy caddesinde alt yapı ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Vatandaşlara kesintisiz ve sorunsuz altyapı hizmeti sunmak, şehre uzun ömürlü ve kaliteli yollar kazandırmak amacıyla Fatma Mithat Gürsoy caddesinde Belediye ekipleri tarafından çalışmalar hızla tamamlandı. Cadde boyunca alt yapıda yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke yapımı, yağmur suyu şebeke yapımı, mazgal değişimi ve kanalizasyon hatları iyileştirildi.

Alt yapı eksiklikleri giderilen caddede gerekli zemin iyileştirmeleri ve PMT serimleri yapıldıktan sonra sıcak asfalt atılmaya başlanıldı. Belediye ekipleri sıcak asfaltın seriminde asfalt kaliteli ve zeminin uygunluk durumunu göz önünde bulundurarak çalışmalar gerçekleştirildi.

Deformasyondan dolayı yaşanan patlamalar, kesintiler ve sızıntıları önlemek adına alt yapıda asfalt bozulmalarının da önüne geçilmesi hedeflendi. Şu an caddede alt yapı eksikliğini giderilen noktalarda asfalt serimi tamamlandı. Yapımında sona gelinen Fatma Mithat Gürsoy Caddesi sağlam alt yapısı ve kaliteli asfaltı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Başkan Evren Dinçer, “ Alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında yoğun bir dönem geçiriyoruz. Bu yıl da şehrin farklı bölgelerinde hummalı bir çalışma yürütmeye devam ediyoruz, şehrin ulaşım konforunu artırmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme çalışmaları devam ederken, bir yanda da altyapı ve asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Fatma Mithat Gürsoy caddesinde asfalt serimi ve alt yapı çalışmalarının sonuna geldik, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.