Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

FETÖ’cüler araştırılıyor

15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Aksaray’da kamu kurum ve kuruluşları, özel kurumlar ve iş dünyasına kadar pek çok alanda sürdürülen FETÖ soruşturması, AK Parti’ye de sıçradı. AK Parti’de il, ilçe belediye ve parti içerisinde FETÖ’cü araştırılıyor..

FETÖ’cüler araştırılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
29 Eylül 2016 00:02

İstifa Et Denilecek

İçişleri Bakanlığı’nın, AK Parti teşkilatlarına yönelik hazırladığı il ilçe ve belediyelerde FETÖ’cü raporu tamamlandı. Fethullah Gülen Terör Örgütü ile direk bağlantısı olanlar ve şüphe duyulan isimlerin sır gibi saklandığı rapor önümüzdeki günlerde işleme konulacak.

Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla; raporda Fethullah Gülen Terör Örgütüyle direk bağlantılı olan isimler hakkında soruşturma başlatılacak yada partiden atılacak. Parti içerisinde FETÖ ile bağlantısından şüphelenilen isimlerin ise istifası istenecek.

Müsamaha Gösterilmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yakın kurmaylarla yaptıkları toplantıda, “Bu sürecin çok dikkatli takip edilmesi gerekir. Devletin her kademesine sızan FETÖ’cülerin partiye de sızması muhtemel. Müsamaha gösterilmeyecek. Bu örgütle bağlantısı olan herkes cezasını çekmeli. Çok dikkatli bir çalışma yürütülmeli” talimatı verdikleri de belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “FETÖ kapsamında belediyelerimizde çalışan personelle ilgili iş ve işlemler devam ediyor. Bununla ilgili belediye başkanları yada meclis üyelerine dönük adledilen bir suç varsa, bunlarda inceleniyor” dedi..

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.