Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Geleneksel mahalle iftarları Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden başladı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarları Yavuz Sultan Selim Mahallesinden başladı..

Geleneksel mahalle iftarları Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden başladı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Haziran 2016 23:23

Özel Aksaray Hastanesi sponsorluğunda Kapalı Pazar alanında düzenlenen Mahalle iftarına Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Mahalle Muhtarı Yahya Asal Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık 3000 kişi katıldı.

İftar alanına gelişi sırasında vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Belediye Başkanı Yazgı, eşi Hasibe Hanım ve Milletvekili Mustafa Serdengeçti ile birlikte iftar sofrasındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarak hasbıhal etti.

Bu yıl Ramazan ayında ilk mahalle iftarınıyapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Haluk Şahin Yazgı, Yavuz Sultan Selim Mahallesi sakinlerinin mübarek Ramazan ayını kutladı. Başkan Yazgı “Mahallelerde yaşayan kardeşlerimizle birlikte iftar yapmak bizim için ayrı bir güzellik oluyor. Ramazan ayının mutluluğunu ve huzurunu, büyük bir aile olmanın ne demek olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz ”Dedi.

Mahalle iftarlarında beyaz masa birimini de oluşturduklarını hatırlatan Başkan Yazgı, “ Aynı zamanda burada beyaz masa dediğimiz bir birimimizioluşturduk. Sizler problemlerinizi, sıkıntılarınızı, mahallenizle ilgili olabilir, kendi özel durumunuzla olabilir. Beyaz masaya ilettiğiniz zaman orada ki arkadaşlarımız notlarını alıyor ilgili başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine iletmek suretiyle, program dâhilinde o sorunların çözümü için uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti’de yaptığı kısa konuşmada iftara katılan tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlayıp, onlarla birlikte olmanın ve beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.