Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Gençlerin merakla beklediği Macera Park ilkbahara hazır

Gençlerin merakla beklediği Macera Park ilkbahara hazır
Aksaray Anadolu AŞ
7 Nisan 2023 17:17

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yenilikçi projelerinden olan Kılıçaslan parkı içerisindeki Macera Parkın tüm alanlarında kurulum ve test aşamaları tamamlanarak park açılışa hazır hale getirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yenilikçi projelerinden olan Kılıçaslan parkı içerisindeki Macera Parkın tüm alanlarında kurulum ve test aşamaları tamamlanarak park açılışa hazır hale getirildi.

Şehri genelinde alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan enerjiye, kentsel dönüşümden eğitime kadar birçok belediyecilik hizmetlerinde ilkleri gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, hayata geçirdiği yenilikçi sosyal donatı alanları ile de adından söz ettiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile şehrin ilk millet bahçesi, ilk survıvor parkı ve ilk macera parkı gibi daha önce Aksaray’da deneyimlenmemiş sosyal donatı alanlarının yapımı gerçekleştirildi.

Kılıçaslan parkı içerisinde şehrin ilk macera parkı olma özelliğine sahip parkın kurulumunu ve test sürecini tamamlayan Aksaray Belediyesi, vatandaşların aileleri ile birlikte güvenli ve hoş vakit geçirebilmeleri için çalışmalarını hızlı ve titizlikle sürdürdü.

Belediye ekipleri, gençlerin merakla beklediği Macera parkını 8 Bin metrekarelik alanda hayata geçirdi. Macera Park’ın içerisinde 360 metre Zipline, Survivor Parkuru, Salto Trambolini,12 metre uzunluğunda Dev Salıncak, 24 Oyunlu İp Parkuru, File Zıplama Oyun alanı, Serbest Düşüş ve Kader Atlayışı Oyun alanı ve 15 Metre Etkinlik Kulesi yer alıyor.

Macera parkının yapımında gelinen son aşama hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “’Şehrimizin sosyal donatı alanlarını artırmak için birçok projeyi hayata geçirdik. Macera Parkımızla da birbirinden eğlenceli alanları macera severlerin hizmetine yakın zamanda sunacağız. Spor ve eğlencenin bir arada olduğu parkta çalışmalarımız tamamladık. Macera Park ile şehrimizde olmayan bir yeni projeyi daha kazandırmış olduk” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.