Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 33°C
Az Bulutlu
Aksaray
33°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Göktaş’tan ‘Gün Birlik Günü’ kampanyasına çağrı

Göktaş’tan ‘Gün Birlik Günü’ kampanyasına çağrı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2020 15:21

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, 81 ilde Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından başlatılan Gün Birlik Günü Kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Pandemi döneminde kısıtlamalarında etkisiyle zor günler geçiren yerel esnaflara destek olmak amacıyla başlatılan bir kampanya olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Ülkemizin ve Dünya’nın içinde bulunduğu Covid-19 Pandemi döneminde en çok etkilenen işletmelerimiz şüphesiz küçük ve orta ölçekli yerel esnaflarımız olmuştur. Günlerce işletmelerini kapatmak durumunda kalmış çoğu zamanda günlük ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak şekilde işyerlerini kapatmak zorunda kalmışlardır. İş dünyası olarak bizlerin ve vatandaşlarımızın şu an üzerlerine düşen en büyük görevlerden biriside yerel esnafımızı desteklemektir. Ülke olarak tarihimiz boyunca bizler birçok zorlukların içerisinden birlik ve beraberliğimiz ile çıkmayı başardık. Bu günlerde yakın zamanda geçecektir. Bu noktada başlatılan kampanya ’ya tüm şehrimizi davet ediyoruz.

Anadolu insanının en güzel temsili olan Aksaray Halkı bugüne kadar hem devletine hem de şehrine her daim desteğini esirgememiştir. Bu günlerde bizlerden destek bekleyen ve bizlere hasret kalan yerel esnaflarımızın yüzlerini güldürmek adına temel ihtiyaçlarımızı yerel esnaflarımızdan yaparak onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz” Dedi..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.