Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Güç: Ak Parti ilçe başkanının bu toplantıda ne işi var?

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, Eskil İlçesinde kurulacak olan OSB için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Güç: Ak Parti ilçe başkanının bu toplantıda ne işi var?
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2021 18:45

İstişare toplantısına Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, İl Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ve Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu katıldı.

CHP Eskil İlçe Başkanı Ali Güç yaptığı açıklamada, istişare toplantısına Ak Parti Eskil ilçe başkanının da katılmasına tepki gösterdi.

İlçe Başkanı Güç açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Aksaray Valiliği tarafından bir süredir ilçemize Organize Sanayi Bölgesi kurulması için girişimlerde bulunulmaktadır. Sayın Valimize İlçemize çok büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm OSB için göstermiş olduğu gayret ve çabadan dolayı teşekkür ederim.

Konu ile ilgili Aksaray Valiliği kamuoyuna resmi sosyal medya hesabından kurulacak olan OSB ile ilgili bir istişare toplantısı yaptığını açıklamıştır. Toplantı katılımcıları arasında ilgili kamu kurum yetkili ve amirleri ile birlikte AKP Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu’nun da olması dikkatimizi çekmiştir.

Sayın Mutlu kamunun yapmayı planladığı bir yatırım ile ilgili istişare toplantısına hangi sıfat ile katılmıştır?
İktidar partisinin temsilcisi olması bunun için yeterli midir?
Eskil’de yaşayan halkımızı tek başına temsil etmeye yetkili midir?
Bize ulaşan bir davet olmamakla birlikte diğer siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları davet edildi de tek katılım AKP İlçe Başkanı tarafından mı gerçekleştirilmiştir?

Tüm Eskilimizi ilgilendiren böylesine önemli bir konu ile ilgili bizim de söyleyecek bir sözümüz olabileceğini Sayın Valimize hatırlatmak isteriz. Konunun ilçemizi en geniş şekilde temsil eden temsilcilerle birlikte istişare edilmesini, Eskilin geleceğini tüm Eskilli hemşehrilerimizle birlikte tayin etmeyi umut ederiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.