Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Güvenli ulaşım için yaya geçitleri yenilendi

Güvenli ulaşım için yaya geçitleri yenilendi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2023 12:44

Aksaray Belediyesi vatandaşlara ve sürücülere güvenli ulaşım imkânı sunmak için yollarda yol çizgi boyama işlemlerini gerçekleştiriyor.

İnsan odaklı çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Aksaray Belediyesi, iklim şartlarının olanaklı hale gelmesi ile birlikte kent tarihinin en kapsamlı alt yapı ve asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Yolların yenilenmesini ve mevcut yolların onarılmasını gerçekleştirerek ulaşımı kolaylaştıran Belediye ekipleri, yolların güvenli hale gelmesi içinde yol çizgi boyama ve ‘Yayaya öncelik ver’ figürleri yerleştiriyor.

Şehir genelinde vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sunmak için boyama çalışması yapan Belediye ekipleri, yol boyama çalışmaları kapsamında şeritleri belirlenirken yaya geçitlerini de yeniliyor.

Aksaray Belediyesi’nin sürücüler ve yayalara güvenli ulaşım imkanı sunmak amacı ile gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliğidir açıklamalarında bulundu. Başkan Dinçer, trafikte yaya geçidinin olduğu noktalarda sürücüleri dikkatli olmaya davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.