Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Güzelyurt MYO’da ikinci öğretim programları da aktif

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nun ikinci öğretim programlarına da öğrenci alındığını, büyümenin hem nitelik, hem de nicelik olarak devam ettiğini söyledi..

Güzelyurt MYO’da ikinci öğretim programları da aktif
Aksaray Anadolu AŞ
10 Kasım 2017 00:19

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nun ikinci öğretim programlarına da öğrenci alındığını, büyümenin hem nitelik, hem de nicelik olarak devam ettiğini söyledi.

Güzelyurt MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Ünlü’yü ve okul yönetimini ziyaret eden, devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Rektör Şahin, normal öğretimin yanında ikinci öğretim programların da öğrenci almasıyla, ilçedeki öğrenci sayısının biraz daha arttığını söyledi. Okulun giderek büyüdüğünü ve ortaya çıkan derslik ihtiyacının, ilçe yöneticilerinin de yardımıyla aşıldığını anımsatan Rektör Şahin, “Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir okul kısa zaman önce Üniversitemize devredildi. Bu binayla ilgili gerekli düzenlemeler yapıldı ve Üniversitemiz öğrencilerinin kullanımına sunuldu. Bu noktada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra Rektör Şahin ve beraberindekiler, Üniversiteye devredilen okul binası ve Karballa Otel’i gezdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.