Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Hasan Dağı mesire alanında yenileme çalışmaları devam ediyor

Hasan Dağı mesire alanında yenileme çalışmaları devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Temmuz 2023 13:13

Ailece huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için eşsiz manzarasıyla Hasan Dağı mesire alanı bu yılda misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Aksaray Belediyesinin başlattığı çalışmalarla yepyeni bir görünüme kavuşacak Hasan Dağı Mesire alanında çalışmalar son aşamaya geldi. Türkiye’nin üçüncü büyük dağı olan Hasan Dağı’nın 2000 metre rakımında oksijen deposu konumunda yer alan piknik alanında aileler bir taraftan piknik yaparken diğer yandan spor ve eğlence aktivitelerini de yapabilecekler.

Yeşillikler içinde gezintiye çıkmak, doğayı hissetmek ve yürüyüş yapmak için ideal bir ortam sunan Hasan Dağı mesire alanında misafirlerin konforu için her detay düşünülmüş.

Açık otopark, lavabo, halı saha, piknik alanları ve karavan park ile tam bir cazibe merkezi konumunda.

Aksaray’da son yıllarda yaptığı park ve bahçelerle yeşil alan varlığına ciddi oranda katkı sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir merkezinin dışında bulunan Aksaray’ın mevcut güzelliklerine de sahip çıkarak büyük takdir topladı. Bilindiği üzere Aksaray Belediyesi’nin Ihlara Vadisi Cam Teras projesinde önemli bir mesafe alındı ve proje tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray’ın simgelerinden biri olan ve kullanım hakkı Aksaray Belediyesine ait olan Hasan Dağı mesire alanında da bugünlerde hummalı bir çalışma var. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapılan çalışmalar hakkında şu görüşlere yer verdi.

“Hasan Dağı’nın eteklerinde bulunan ve kullanım hakkı Aksaray Belediyemize ait olan mesire alanını daha kullanışlı bir hale getirmek için bir çalışma başlattık. Kısa sürede içerisinde tamamlamayı planladığımız mesire alanımızda hemşerilerimiz gönüllerince piknik yapabilecek. Ayrıca çocuklarımızın ve yetişkinlerin de alan içerisindeki ihtiyaç duyabilecekleri sosyal alanları da en kısa sürede hazır hale getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Aksaray’ımıza hayırlı olsun” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.