Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Hastane yönetimi, çocukları unutmadı

Hastane yönetimi, çocukları unutmadı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Nisan 2018 11:08

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, çeşitli rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak veya ayaktan tedavi olan çocukları unutmadı.

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil ve müdür yardımcıları Nejla Öztürk, Ayşe Kılıçaslan, Hatice Meral ve Bilal Güler ile birlikte, Ş. Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğini ziyaret ederek, Klinikten sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Özcan’la birlikte, çocukların bayramlarını kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri Tom ve Jerry kıyafetlerini giyen hastane personeli eşliğinden, çocuklarla tek tek ilgilenen yöneticiler, miniklere aralarında bayrak ve balonlarında bulunduğu çeşitli hediyeler verdiler. Etkinlikte, okuma yazma bilen çocuklara hastane Tıbbi Sosyal Hizmetler birimince temin edilen, hikaye kitapları da dağıtıldı.

Muayene olmak için sıra bekleyen Ayşe isimli çocukta, önlük ve stetoskop takarak temsili olarak bir süreliğine doktor koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri de, hastane yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.