Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
BİST 8.730,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Hastanede Prof. Dr. Hakan Bingöl dönemi resmen başladı!

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Hakan Bingöl, atandığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine 27 Aralık 2017 tarihi itibarı ile resmen başladı..

Hastanede Prof. Dr. Hakan Bingöl dönemi resmen başladı!
Aksaray Anadolu AŞ
27 Aralık 2017 16:10

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Hakan Bingöl, atandığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine 27 Aralık 2017 tarihi itibarı ile resmen başladı.

Prof. Dr. Hakan Bingöl kimdir?

1963 Ankara doğumlu olan Hakan Bingöl, 1987 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Sırasıyla; 1988-1989 Eğirdir Verem Savaş Dispanseri, 1989-1990 Ankara Numune Hastanesi Hızır Acil Servis, 1990-1992 Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı

1992-1997 Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kalp ve Damar Cerrahisi AD Uzmanlık öğrenciliği AD, 1997-1999 Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kalp ve Damar Cerrahisi AD Uzmanlığı, 1999-2005 Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kalp ve Damar Cerrahisi AD Yardımcı Doçentliği yaptı.

2005 Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kalp ve Damar Cerrahisi AD Doçentlik ünvanı alan Bingöl; 19 Nisan 2010 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri kadrosundan emekli oldu.

Emeklilik sonrası 2010 yılından itibaren çeşitli tarihlerde, Ankara Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi, Uşak Medical Park Hastanesi, Karabük Medikar Hastanesi, Ankara Özel Çankaya Hastanesi, Başkent Üniversitesi Konya Eğitim Hastanesi, Özel Malatya Müjde Hastanesi, Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi ve Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesinde Kalp- Damar Cerrahı olarak görev yapan Bingöl,

Profesör kadrosu ile 21 Kasım 2017 tarihinde Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahı olarak atandı.

2008 yılından itibaren uluslararası; Service d Imagerie, et de Radiologie Cardio Vasculaire, Hôpital Cardiologique, Lille, Fransa Abdominal aorta anevrizmaları endovaskülerstent girişimleri kursu, 2008 Vascular Surgery department Utrecht Un. Netherland. Torasik aorta endovasküler anevrizmaları stent girişim kursu, 2009 Vascular Surgery department Groningen Un. Netherland. Abdominal aorta endovasküler anevrizmaları stent girişim kurslarını başarı ile tamamlayan Bingöl, özel ilgi alanı olan Erişkin Kalp Cerrahisi Kalp kapak tamirleri, Periferik arter ve ven Cerrahisi ile Torasik ve Abdominal Aorta Endovasküler Stent Girişimleri konularında tecrübeli bir isim.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Üstün Hizmet ve Şerit rozet ödülü ile Türk Silahlı Kuvvetler Üstün Hizmet Ödülü sahibi olan Prof. Dr. Bingöl; Türk Kalp Damar Cerrahisi ve Türk Damar Cerrahisi Dernekleri üyesi.

Çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilen Prof. Dr. Bingöl, iki çocuk babası..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.