Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Havva Öğüt

Havva Öğüt
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2022 12:22

Havva Öğüt 2018 yılında Sen Yanlış Yaptın albümü ile piyasaya çıktı ve dinleyiciler tarafından çok beğenildi. Magazin dünyasında yerini alan sanatçı, güzelliği ile de göz doldurdu. Sosyal mecrada şarkıları kısa sürede popüler duruma gelen sanatçının, en çok indirilen şarkıları arasında;

• Yokluk Belası.

• Kara Sevda.

• Sevme.

İsimli şarkıları yer almaktadır. Sanatçının müziğe kattığı yorum, sesinin güzelliği ve sahnede ki duruşu adından çok söz ettirecek gibi görülüyor.

blank

Havva Öğüt Kimdir?

Havva Öğüt Aksaray’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta eğitimini Aksaray’da tamamlayan sanatçı, Aksaray Kız Teknik ve Meslek Lisesi mezunudur. Yüksek öğrenimini Aksaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünde tamamlamıştır. Türkçe şarkılar seslendiren Hava Öğüt, şarkı ve söz yazarlığı yapmaktadır.

Havva Öğüt Nerelidir?

Aksaray’da dünyaya gelen Havva Öğüt, aslen Aksaray’ın Gülpınar ilçesindendir. Çocukluk yılları Aksaray’da geçen sanatçı, yaşantısının büyük çoğunluğunu memleketinde geçirmektedir. Aynı zamanda müzik kariyerine memleketinde, yurt dışı ve yurt dışında devam ettirmektedir.

Havva Öğüt Kaç Yaşında?

Güzel sesi ve kendine özgü yorumu ile, dikkatleri üzerine çeken Havva Öğüt’ün yaşı, magazin dünyası ve sevenleri tarafından merak konusu oldu. Havva Öğüt 11 Ağustos 1992 yılında Aksaray’da dünyaya gelmiş olup, 29 yaşındadır.

Havva Öğüt Evli Mi?

Havva Öğüt evli mi? Bekar mı? Kimle çıkıyor? Gibi konular, sevenleri ve magazin dünyasınca en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Havva Öğüt’ün bekar olduğu bilinmektedir. Magazin dünyasında ve sosyal medya haberlerinde Havva Öğüt’ün aşk hayatına ilişkin herhangi bir bilgi yer almamaktadır. Havva öğürt daha önceden evlilik yapmadığı ve çocuğunun olmadığı biliniyor.

Havva Öğüt Albümleri Nelerdir?

Daha 8. sınıftayken sesinin güzelliği müfettişler tarafından keşfedilen sanatçı, bu yönde desteklenmiştir. Abisi de müzisyen olan Havva Öğüt, ilk müzik eğitimini abisinden almıştır. Abisinin o dönemler Fransa’ya taşınma kararı sonrasında, müzik eğitimine kendi imkanları ile devam etmiştir. Hafta sonlarını Aksaray’da bulunan müzik kurslarında ders alarak değerlendirmiştir.

Sesinin güzelliği yöre halkı tarafından da sevilen sanatçı, yöresel şenliklerde sahne alarak, müzik kariyerine ilk adımlarını atmıştır. Dursun Uçar tarafından televizyon programına daveti ile başlayan serüvende, sevdiği sanatçılar Neşet Ertaş, Neşet Abalıoğlu, Mesut Dağlı, Tufan Aktaş ve Tahir Uçar ile birlikte sahne almıştır. Babasının arabasında çalan Neşet Ertaş türküleri ile büyüdüğünü belirten sanatçı, kariyerini;

• Eskittiğimi Giymem 2020.

• Sen Yanlış Yaptın 2018.

• Bu Kara Sevdayı Sardın Başıma 2019.

Albümleri ile taçlandırmıştır. Sosyal platformlarda da aktif olarak yer alan sanatçının,2021 yılı itibari ile 309.000 takipçisi bulunmaktadır. Sanatçı Yol Yok, Sevme, Ömrüm, Vay Balım, Açma Bugün Perdeleri, Ankaraya Deniz Gelirde, Olsun Olsun, Eskittiğimi Giymem, Diyemiyom, Yokluk Belası gibi parçaları seslendirmektedir. Bunun yanında, Neşet Ertaş’a ait türküleri de severek söylemektedir. Şöhret basamaklarını emin adımlarla çıkan sanatçının, sevenleri tarafından yeni albümleri merakla beklenmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.