Dolar 32,4916
Euro 34,5974
Altın 2.487,83
BİST 9.569,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

‘Haydi, Konuş Bakalım’ yarı finalinde nefesler kesildi

‘Haydi, Konuş Bakalım’ yarı finalinde nefesler kesildi
Aksaray Anadolu AŞ
6 Nisan 2018 21:27

Aksaray Belediyesinin katkılarıyla Hazım Kulak Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Haydi Konuş Bakalım” adlı Liseler arası münazara yarışmasında yarı final heyecanı yaşandı. 4 okul arasında yarı final mücadelesinde Hazım Kulak Anadolu Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesi finale kaldı.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Münazara yarışmalarının Yarı Finalleri adeta nefes kesti.

Aksaray Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmanın Yarı Final İlk ayağında, Hazım Kulak Anadolu Lisesi ile Abdülhamid Han Fen Lisesi karşılaştılar. “Birey mi Toplumu Etkiler, Toplum mu Bireyi Etkiler” konusunun münazara edildiği bu turda, ipi göğüsleyen ve finali adını yazdıran takım Hazım Kulak Anadolu Lisesi oldu.

Salonda hiç boş yer olmaması, seyircilerin coşkusu görülmeye değerdi.

Sonuçlar henüz ilan edilmeden, sahneye gelen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, böyle programlar düzenlemekten gurur duyduklarını, gençlerin işin hakkını fazlası ile verdiklerini ifade etti.

Yarı Finalin ikinci ayağında ise, Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Şehit Ali Er Anadolu Lisesi yarıştılar. “Bireyin Gelişiminde Aile mi Çevre mi daha etkilidir” konusunun tartışıldığı bu oturumda ise Yunus Emre Anadolu Lisesi finale çıkmaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya’ın da izlediği münazarada seyircilerin coşkusu yine görülmeye değerdi.

Güven Kemerkaya, kendisinin de eğitim camiasından geldiğini ve bu tür organizasyonların öğrenciler için önemini ifade ettikten sonra, “ burada kaybeden yok, iki taraf da kazanmıştır” dedi.

FİNAL KARŞILAMASI 20 NİSAN’DA HASANDAĞ KAPALI SPOR SALONUNDA

Münazaraların 2018 Finali, 20 Nisan günü Hasan Dağı Kapılı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Program öncesinde halka açık konserler olacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.