Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

‘Haydi, Konuş Bakalım’da’ heyecan devam ediyor

Aksaray belediyesinin sponsorluğunda, Hazım Kulak Anadolu Lisesi organizasyonunda düzenlenen “ Haydi, Konuş Bakalım” Münazara Yarışmaları çekişmeli ve heyecanlı bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.

‘Haydi, Konuş Bakalım’da’ heyecan devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mart 2017 19:21

Aksaray belediyesinin sponsorluğunda, Hazım Kulak Anadolu Lisesi organizasyonunda düzenlenen “ Haydi, Konuş Bakalım” Münazara Yarışmaları çekişmeli ve heyecanlı bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenlenen Münazara yarışmasına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Çeyrek Final Müsabakalarında ilk olarak Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesi karşılaştı. Okullarda Karma Eğitim mi olmalı, Kız-Erkek ayrı eğitim mi olmalı konusunda oldukça çekişmeli bir münazara sergilediler.

Fen Lisesini temsilen münazaraya katılan Emir Karatay isimli 9.sınıf öğrencisi, herkesin beğenisini kazanarak şimdiden Münazaranın En’lerine aday olmayı başardı. Oturumun sonunda Yarı Finale ismini yazdıran ilk takım Yunus Emre Anadolu Lisesi oldu.

Öğleden sonra yapılan oturumda ise Eğitim Özelleşmeli- Özelleşmemeli konusunda Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi ile Osman Gazi Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Her iki okulun öğrencileri de oldukça centilmence yarıştılar. Osman Gazi Anadolu Lisesi Yarı Finale çıkan ikinci takım olurken, tamamı Ay-Yıldızlı tişörtler ile salonu Kırmızı-Beyaz renge dönüştüren Osman Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri de tebrik edildi.

Müsabakaların hem sabah hem de öğleden sonraki oturumlarına katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, öğrencileri büyük bir ilgi ile izledi. Yarışmaların sonuçlarını da Başkan Yazgı ilan etti.

Öğrencilerin tamamının çok güzel hazırlandıklarını, hepsinin kendisini çok etkilediğini söyleyen Başkan Yazgı, Seçilme yaşının 18’e indiriliyor olmasının ne kadar isabetli olduğunu, bu yetenekteki öğrencilerin Milletvekili olmalarının önünde hiçbir engelin olmaması gerektiğini ifade etti. Başkan Yazgı, eğitime verdikleri destekten gurur duyduklarını ve bunun artarak devam edeceğini söyledi. Program sonrası öğrenciler, Başkan Yazgı ile hatıra fotoğrafı çektirebilmek için birbirileriyle yarıştılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.