Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Hedef, irfan sahibi bir gençlik yetişmesi

İlim Yayma Cemiyeti Aksaray Şube Yöneticileri, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti..

Hedef, irfan sahibi bir gençlik yetişmesi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Şubat 2016 11:08

İlim Yayma Cemiyeti’nin çalışmalarından ve amacından söz eden Başkan Ali Boysak, milli ve manevi değerlerin ihyasına çalıştıklarını, irfan sahibi bir gençliğin yetişmesi için faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Tüm bunları yaparken geçmişin ilmi ve entellektüel birikiminden istifade ettiklerini ve değerlerin yeni nesle aktarılmasının büyük önem arz ettiğini kaydeden Boysak, “Kendine güveni olan, öfke ve nefretin diline esir olmamış, yaratılanı yaratandan ötürü seven bir gençlik yetiştirmek için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl için de bu doğrultuda çeşitli planlamalarımız var” dedi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, İlim Yayma Cemiyeti’nin etkinliklerine ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin son bölümünde öğrenci sayısı, barınma sorunu, sosyal etkinlikler ve eğitim faaliyetleri gibi detaylar görüşüldü..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.