Dolar 32,5496
Euro 34,8923
Altın 2.431,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Hedef yeni kütüphaneyi 2018 yazında tamamlamak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni kütüphane inşaatının 2018 yılının yaz döneminde bitmesini planladıklarını söyledi.

Hedef yeni kütüphaneyi 2018 yazında tamamlamak
Aksaray Anadolu AŞ
18 Nisan 2017 17:30

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni kütüphane inşaatının 2018 yılının yaz döneminde bitmesini planladıklarını söyledi.

Rektör Şahin, beraberindeki heyetle, inşaat çalışması devam eden Kütüphane ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı binasını inceledi. Çalışmaların hızlı şekilde sürdüğünü ve yaklaşık 3 ay içinde kaba inşaatın tamamlanacağını belirten Şahin, 11 bin metrekare büyüklüğe sahip olan inşaatın, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda 2018 yaz döneminde tamamlanmasını planladıklarını kaydetti.

Kütüphane içinde sergi salonu, süreli yayınlar salonu, 24 saat açık salon, konferans salonu, gör-işit salonu, engelli okuma odası, okuma salonları, 22 adet tek kişilik çalışma odası ve 8 adet grup çalışma odası bulunacağına dikkat çeken ASÜ Rektörü, “İnşaatın bitmesiyle birlikte, kampüsün en önemli eksiklerinden birisi de giderilmiş olacak. İnşallah bu kütüphane, ışıkları geç vakte kadar yanan, günün her saatinde canlı bir mekân olacak. Aynı zamanda binamız Bilgi İşlem Daire Başkanlığına da hizmet verecek. Çalışma sorunsuz şekilde ilerliyor. Şu anda yüzde 25-30’luk bir gerçekleşme söz konusu” dedi.

Şahin’e gezisi sırasında Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy ve yüklenici firma temsilcileri eşlik etti.

Rektör Şahin, gezinin sonunda, bu yıl kullanılmaya başlanan Yeni Rektörlük Binası önündeki çevre düzenlemesi ve genişletme çalışmalarını da inceledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.