Dolar 32,2749
Euro 34,7532
Altın 2.396,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Az Bulutlu
Aksaray
23°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Heets Yellow Nedir? Nasıl Kullanılır?

Heets Yellow Nedir? Nasıl Kullanılır?
Aksaray Anadolu AŞ
27 Kasım 2023 20:07

Heets Yellow, IQOS cihazları için geliştirilen bir tütün çubuğudur. Kullanıcıların farklı beklentilerine yönelik olarak farklı aromalara ve duman yoğunluğuna sahip çok sayıda seçenek vardır. Heets Yellow da bunlardan biri olup, kendine has tadı ile öne çıkmaktadır.

IQOS, yeni nesil bir elektronik sigara olarak ifade edilebilir. Tütünlerin yakılmadan, sadece ısıtılması ile buharını elde eden bir sisteme sahiptir. IQOS cihazları, tütün çubukları ile kullanılır. Kullanıcılar, kendi beklentilerine göre farklı aroma ve tatlara sahip seçeneklerden uygun olanı tercih ederler. Yanma olmamasından dolayı sigaranın tadı ve aroması alınırken, sigara dumanındaki zararlı maddelerin büyük bölümü alınmaz.

Heets Yellow Nedir?

Heets Yellow, hafif tatlı ve meyve aromalı bir tütün çubuğudur. Farklı Heets türlerinden biridir ve 20’li çubukların olduğu paketler halinde satılır. Bu çubukların özellikleri şu şekildedir:

·         Dumana ve küle neden olmaz.

·         Meyve aromalı ve hafif tatlı bir daha sahiptir.

·         Çubukların uzunlukları 4 cm’dir.

·         15 nefeslik deneyim sunar.

·         Bir çubuğun kullanım süresi ortalama 5 dakikadır.

·         Her pakette 20 adet çubuk bulunur.

·         Paketi sarı renklidir.

·         Yumuşak içim özelliklerine sahiptir.

Sarı paketi ile satılan bu ürün, geleneksel sigaralarla kıyaslandığında Marlboro Light ile büyük bir benzerliğe sahiptir. Philip Morris International üretimi olması, bu benzerliğin daha da üst seviyede olmasına neden olmaktadır. Marlboro Light veya Gold ile benzer özelliklere sahip tütünden üretilir. Marlboro Light ile benzer seviyede duman yoğunluğuna ve nikotin oranına sahip olduğunu ifade etmek yanlış olmaz.

Ağır sigaralardan hoşlanmayanlar, yumuşak için arayanlar için ideal tütün çubuğu seçeneklerindendir. Ayrıca duman üretmemesi nedeniyle kullanıcıların ellerine ve üzerlerine koku sinmesi gibi durumlar da yaşanmaz.

blank

Heets Yellow Nasıl Kullanılır?

Heets Yellow, IQOS cihazlarında kullanılan bir tütün çubuğudur. Söz konusu cihazlar, tütünü yakmaz ve sadece ısıtarak tütünden buhar elde eder. Böylece tütünün nikotini ve tadı böylece kullanıcılara aktarılır.

Kullanım için çubukların cihaza yerleştirilmesi yeterlidir. Filtre kısmı dışarıda kalacak şekilde yerleştirilen tütün çubukları, 5-6 dakikalık deneyim sağlar. Kullanım sonrasında cihaz kapatılmalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.