Dolar 32,5556
Euro 34,8951
Altın 2.430,18
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Hemşehrimiz Memduh Tura Seydikemer Kaymakamı oldu

Diyarbakır Sur İlçesi Kaymakamı Hemşehrimiz Memduh Tura, Muğla’nın Seydikemer İlçesi Kaymakamlığına atandı.

Hemşehrimiz Memduh Tura Seydikemer Kaymakamı oldu
Aksaray Anadolu AŞ
1 Aralık 2016 19:10

Diyarbakır Sur İlçesi Kaymakamı Hemşehrimiz Memduh Tura, Muğla’nın Seydikemer İlçesi Kaymakamlığına atandı.

Sur Kaymakamı olarak görev yapan Hemşehrimiz Memduh Tura, İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Seydikemer Kaymakamı olarak Muğla’ya atandı.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi kapsamında daha önce Diyarbakır’da Sur İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Aksaray Eskilli Hemşehrimiz Memduh Tura, Muğla’nın Seydikemer İlçe Kaymakamı olarak atandı.

memduh-tura-twitter

Dr. Memduh TURA Kimdir?

1978 yılında Aksaray’ın Eskil ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini birincilik dereceleri ile Aksaray’da tamamladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında İngiltere’de University of Exeter’de kamu yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde University of Texas’ta doktora çalışmalarını tamamlayarak kamu yönetimi doktoru unvanını aldı.

Profesyonel hayata 2001 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını birincilikle kazanarak Bursa Valiliği uhdesinde başladı. Kaymakam adaylığı süresince, Çanakkale-Yenice ve Aydın-Karpuzlu ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. 2005 yılında kaymakamlık kursundan “üstün başarılı” derece ile mezun olan Kaymakam Tura, müteakiben Çankırı-Şabanözü ve Diyarbakır-Eğil kaymakamlığı görevlerini ifa etti. 2009-2011 yılları arasında Diyarbakır vali yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 yılında başladığı yurtdışı eğitim çalışmalarını tamamlaması akabinde 22.09.2014 tarihinde Diyarbakır Sur kaymakamlığı görevine başlamıştır. Öğretmen Gül Tura ile evli olup Nilüfer Gülce isimli bir kız çocuğu sahibidir..

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.