Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Hemşehrimiz Münir Uğuz Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı

Hemşehrimiz, Münir Uğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı..

Hemşehrimiz Münir Uğuz Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2016 18:15

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bugün yayımladığı kararnamelere göre; hemşehrimiz, Münir Uğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanı görevini yürütürken, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına atananan hemşehrimiz Münir Uğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.

Münir UĞUZ Kimdir

1978 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Aksaray’da liseyi Konya’da okudu. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise Boston Üniversitesi’nde Çokuluslu Ticaret alanında 2014 yılında tamamladı.

Çalışma hayatına Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı’nda Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak 2002 yılında başlayan Münir UĞUZ, 2006 yılında Gümrük Müfettişliğine, 2013 yılında Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine atandı. 2014 yılında Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak çalışmaya başlayan Münir UĞUZ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanlığı, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığının ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.

İngilizce bilen Münir UĞUZ’un mesleki dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır.

Evli ve 1 çocuk babasıdır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.