Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Her türlü saldırıyı yapanlar hesabını verecektir

Her türlü saldırıyı yapanlar hesabını verecektir
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ekim 2018 20:32

Terör örgütünün, vatandaşların AK Parti’nin götürdüğü hizmetleri almaması için yıllardır elinden geleni yaptığına işaret ederek AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Vatandaşın huzura, güvene, yüksek hayat kalitesine ulaşmaması için her türlü hain saldırıyı yapanları nefretle, lanetle kınıyoruz” dedi.

PKK’lı teröristlerce düzenlenen terör saldırısıyla ilgili vatandaşlara her türlü hizmeti götürmenin devlet olarak en önemli görevlerinden biri olduğunu belirten Başkan Altınsoy, “En son Batman’da kahraman askerlerimiz maalesef yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması nedeniyle hain şekilde şehit edildiler. Mekanları cennet olsun. Bu hain terör saldırılarını millet inşallah eninde sonunda bertaraf edecek. İpleri başkalarının elinde olan bu terör sürülerini bertaraf edecektir” dedi.

Terör saldırısının bir insanlık suçu olduğunu, bölgenin, bölge insanının huzura, güvenliğe ihtiyacının bulunduğunu aktaran Altınsoy, “Ülke, devlet, hükümet olarak bunu gerçekleştirmek için seferber oluyoruz. Ama hainler de bunu gerçekleştirmemek için, vatandaşın huzura, güvene, yüksek hayat kalitesine ulaşmaması için her türlü hain saldırıyı yapıyor. Nefretle, lanetle kınıyoruz. O elleri tutanlar da bunun hesabını vereceklerdir. Hain terör saldırısında şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletmize sabır dilerim” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.